Aktiviteter för möhippa i Göteborg

Tips för möhippa

COMBAT ARCHERY TAG

Combat Archery Tag är en blandning mellan bågskytte, dodgeball och paintball. Alla älskar detta event och det är succé varje gång. Utrustningen får ni på plats och därefter är det bara att köra! En otroligt rolig och spännande aktivitet som ni sent kommer glömma! Vi kör mitt i stan.-Möhippa Göteborg

Besök webbplats
Möhippa Göteborg

BUMPERBALL

Här har ni en riktigt fartfylld och rolig aktivitet för möhippan! Bumperball går ut på att spela fotboll i en stor bubbla som gör att fult spel helt plötsligt blir så mycket roligare! Bokar ni denna aktivitet tillsammans med Archery Tag här bredvid så får ni halva priset! De bubbleballs som används är ventilerande! – Möhippa Göteborg

Besök webbplats
tips för Möhippa- Squid game

SQUID GAME Göteborg

Nu kan ni utmana varandra i Squid games – barnlekar. Ni tävlar individuellt men deltävlingarna varierar från individuella grenar till grupptävlingar. Lekarna för eventet är hemliga och väljs utifrån gruppstorlek så ingen kan träna och planera leken/tävlingarna. Vi har även anpassat en del lekar till våra klassiska svenska lekar.

Besök webbplats
tips för Möhippa

PADEL

Vi arrangerar padelturneringar för företag, kompisgäng, svensexa och möhippa. Utmana dina arbetskamrater på padel (americano) där alla möter alla. Man spelar i par men tävlar individuellt.

Besök webbplats
tips för Möhippa

DODGEBALL

Spela det klassiska Dodgeball. Nästan som spökboll i skolan fast mycket roligare. Dodgeball passar perfekt för möhippa. Inga förkunskaper krävs, vi går igenom regler och delar upp lag på plats. Här har du chansen att ”träffa” vänner, ha kul och kasta bollar. Missa inte detta! – Möhippa Göteborg

Besök webbplats
Möhippa göteborg fäktning

FÄKTNING

Kom till oss på möhippan och utmana varandra i fäktning!! Möt varandra i os-sporten fäktning. I programmet ingår en introduktion med kort historik, genomgång av utrustning och regler, lite övningar och sedan en turnering. Fäktning är en sport som innehåller mycket taktik och teknik och passar alla typer av människor.

Besök webbplats
Möhippa göteborg twerk

TWERK

TWERK är en energifylld dansstil där man lär sig släppa loss kroppen till sköna takter.  Booty dance i all ära och en riktig isbrytare som bjuder på många sköna skratt. Hela sällskapet lär sig en enklare koreografi och i slutet av passet kan bruden/brudgummen framföra ett solonummer med instruktören. Kan köras utomhus.

Besök webbplats
Möhippa göteborg PAINTBALL

PAINTBALL

Välkommen att spela paintball i Göteborg hos oss! Vi har flera skogsbanor av olika karaktär. Vi är Göteborgs närmaste paintballpark och håller till i skogarna ovanför Askim. Efter tretton års erfarenhet av paintballevents + andra events vet vi vad kunderna eftersträvar och sätter säkerhet och trivsel högst på listan. Våra paintballbanor är av varierande karaktär med många naturliga och även uppbyggda hinder.

Besök webbplats
Möhippa göteborg burlesque

BURLESQUE

Burlesque är en form av 50-tals strip som utspelade sig på teatrar och cabarétillställningar. På ett möhippepass i Burlesque i Göteborg kommer vi att lära oss graciösa rörelser i med 50-tals inspiration och klädsel, vi kommer inte ta av oss kläderna utan bara röra oss i snygga poser och glamourdans. Passet är 60 min och i slutet har bruden tillfälle att köra en kort uppvisning i Burlesqueanda.

Besök webbplats
Möhippa göteborg stripaerobics

STRIPAEROBICS

Pröva stripaerobics och vårt koncept chair strip för Möhippa, Svensexa, företagsfesten eller kompisgänget. Vi håller till på fräscha danslokaler i Göteborg eller kommer ut till er arbetsplats. Denna dans har blivit jättepopulärt i USA och är på stark frammarsch även i Sverige. Ni behöver inga förkunskaper och ni kommer garanterat lämna lokalen efter många skratt och minne för livet…

Besök webbplats
Möhippa göteborg

SKIDSKYTTE

I vår inomhushall har vi optiska skidskyttegevär som skapar den rätta känslan. För bästa upplevelse går vi alltid igenom grundläggande skidteknik och testar på skyttet innan vi avslutar med en rafflande stafett! Givetvis med straffrundor för den som missar ett, eller ett par skott. Skidutrustning ingår i priset.

Besök webbplats
Möhippa göteborg spa

SPA & RELAXAVDELNING

Välkommen att koppla av i en nybyggd spa- och relaxavdelning på vårt spahotell i Göteborg. Vår spaavdelning är perfekt för er möhippa.

Besök webbplats
Möhippa göteborg bastuflotte

BASTUFLOTTE

Ta med kompisgänget, ledningsgruppen eller möhippan/svensexan till sjön Aspen för att uppleva fantastisk miljö med varma bastubad och kall dryck i gott sällskap i vår bastuflotte. Ni befinner er på en 50 kvm stor flotte utrustad med bastu, loungedel och uteplats. Från bastuflotten och loungen njuter ni av den vackra utsikten genom våra panoramafönster.

Besök webbplats
Möhippa göteborg bastuflotte

RIB TILL VINGA

Vi använder oss av RIB -båtar för adrenalinstinna upplevelser till havs. Våra erfarna skeppare har givetvis den kompetens som krävs för en fartfylld strapats. Ni utrustas med ordentliga sjöställ och räddningsvästar och vi sätter alltid säkerheten främst. En “utflykt” med en RIB -båt är ett äventyr man sent glömmer.

Besök webbplats
Möhippa göteborg friidrott

FRIIDROTT SJUKAMP

Tävla på möhippan i en riktig friidrott sjukamp innehållande grenarna:

100 meter häcklöpning
200 meter sprint
800 meter sprint
höjdhopp
längdhopp
kulstötning
spjutkastning

Besök webbplats
Möhippa göteborg skiva

SPELA IN EN SKIVA

Ett av vårt mest populära evenemang är möhippa, svensexa, företagsevent och födelsedagskalas. Vi har över 10 års erfarenhet av hur man skapar en studioupplevelse till den absolut bästa. Självklart skräddarsyr vi paket för er som vill ha det lilla extra.

Besök webbplats

VILL DU ATT DITT FÖRETAG

SKA SYNAS HÄR?

KLICKA HÄR

FLER AKTIVITETER